Nadzor bezbednosti i okruženja

Nadzor bezbednosti i okruženja

NetBotz senzori, kamere, licence, pametni uređaji namenjeni za bezbednost i okruženje.

Bezbednosni nadzor i nadzor ambijentalnih veličina. Ispadi se mogu sprečiti putem monitoringa, upravljanja i kontrole okruženja. Rešenja za monitoring fizičke opasnosti od pojedinačnih mrežnih ormana do data centara, koja pružaju zaštitu od nepovoljnih faktora okruženja kao što su visoka temperatura, vlažnost, protok vazduha, fluida i nedozvoljenih pristupa i ljudskih grešaka koji izazivaju poremećaj ili zastoj na IT opremi.

Description

NetBotz pametni uređaji predstavljaju rešenje za praćenje opreme u realnom vremenu i obuhvataju senzore, kamere i kontrolu pristupa.

NetBotz senzori su deo kompletnog monitoring rešenja, koji pružaju sveobuhvatnu sliku o okruženju. Obuhvataju širok opseg senzora okruženja, kao što su senzor za temperaturu, vlažnost, protok vazduha, prisustvo fluida i nedozvoljeni pristup. Namenjeni su za korišćenje zajedno sa drugim proizvodima NetBotz familije.

Sigurnosne kamere NetBotz koriste se za nadzor i detekciju nedozvoljenog pristupa.

NetBotz pristup reku je potpuno integrisano, skalabilno rešenje za upravljanje rekovima koje omogućava daljinsku i lokalnu kontrolu pristupa za APC i rekove drugih proizvođača.

NetBotz pruža najbolja rešenja za nadzor i zaštitu IT opreme. Takođe, može se integrisati sa DCIM-om za jedinstvenu platformu za upravljanje koja pruža holističku zaštitu imovine od pretnji i sprečava prekide u radu.

Garancija je 2 godine.

Dostupni servisi: Projektovanje, instalacija, montaža i puštanje u rad, produžena garancija, preventivno i interventno održavanje.

Title

Go to Top