Vizija i vrednosti

Vizija i vrednosti2020-02-24T09:55:31+00:00

Vizija

Vizija Konvereksa je da bude prepoznata kao najpouzdanija kompanija u oblasti besprekidnog napajanja u Srbiji, partner koji najbolje razume i zadovoljava potrebe kupaca.

Vrednosti

Negujemo kulturu gde su ponašanje, stavovi i performanse zaposlenih komplementarni osnovnim vrednostima kompanije.

Uspeh

Razvijamo veštine naših zaposlenih, unapređujemo njihov rad i negujemo korporativnu kulturu zasnovanu na poštovanju, pravičnosti i lojalnosti.

Usluge zasnovane na savremenim tehnologijama

Naša vizija je da Konvereks bude prepoznat kao kompanija izbora u oblasti neprekidnog napajanja u Srbiji pružanjem usluga zasnovanih na razumevanju potreba klijenata i savremenim tehnologijama. Sve to poštujući visoke norme društvene i ekološke odgovornosti.

Vizija Konvereksa je da bude najpouzdanija kompanija u oblasti besprekidnog napajanja u Srbiji, koja najbolje razume i zadovoljava potrebe kupaca, koja pruža usluge zasnovane na savremenim tehnologijama, kroz visok stepen društvene i ekološke odgovornosti.

Duboko verujemo da je uspeh naše kompanije zasnovan na uspehu naših klijenata i vrednostima koja donose naša rešenja. I sigurni smo da je taj uspeh moguć jedino ukoliko i naši zaposleni dele iste vrednosti.

Klijenti u fokusu

Beskompromisno nastojimo da isporučujemo rešenja, proizvode i usluge koje doprinose uspešnom poslovanju naših klijenata

Lojalnost

Zadovoljstvo klijenata nam donosi njihovo poverenje na kome zasnivamo čvrstu i dugoročnu saradnju

Tehnološka ambicija

Neumorno pratimo inovacije i dešavanja na svetskim tržištima, kritički ih sagledavamo i filtriramo najbolje kako bismo odgovorili sve zahtevnijem tržištu i sve edukovanijim klijentima i isporučili PREMIUM vrednost.

Društvena odgovornost

Svojim delovanjem visoko poštujemo etičke principe i standarde, uvažavamo svoje kupce, dobavljače i saradnike i brinemo o životnoj sredini.

Uspeh kao rezultat koji nastaje kada klijentima pružimo rešenja koja rade besprekorno obezbeđujući najviši stepen efikasnosti. On za nas ne predstavlja poslednju stanicu, već obavezu i odgovornost da istrajemo i budemo još bolji.

Tim

Uspešno višegodišnje poslovanje u svojoj osnovi ima naš tim, posvećene stručnjake čije veštine razvijamo i unapređujemo. Negujemo odnose zasnovane na poštovanju, pravičnosti, poverenju i lojalnosti.

Okruženje

Od samih početaka poslujemo kao deo zajednice, poštujući građanska pravila i norme. Rast i razvoj kompanije pratilo je stvaranje koristi za sve naše zaposlene, dobavljače, klijente, zajednicu ali i konkurente. Ponosni smo na dugogodišnju uspešnu saradnju sa svetskim liderima u proizvodnji elektro-energetske opreme: Schneider Electric, Eltek, FIAMM, AEES.

Stabilne dugoročne odnose sa klijentima izgradili smo zahvaljujući pouzdanosti, kvalitetu usluge i opreme, poštovanju rokova, otvorenom pristupu i dobroj komunikaciji, kao i konkurentnim uslovima

Konkurenciju poštujemo, negujemo iskren pristup, integritet i obostrano poštovanje.

Kao deo zajednice želeli smo da pružimo svoj doprinos te smo tokom godina učestvovali u humanitarnim akcijama organizovanih od strane organizacija Dečje Srce i Prijatelji u nevolji za drugačiji, zanimljiviji i životno praktičniji pristup deci i mladima sa smetnjama u razvoju.

Ekologija

Istinski sagledavamo odgovornost prema životnoj sredini što se ogleda integracijom ekoloških principa u kompanijske procedure. Nastojimo da energiju i materijale racionalno koristimo, postignemo maksimalnu efikasnost istovremeno optimizujući količinu otpada

KONVEREKS PROJEKTI

Veliki broj projekata u oblasti besprekidnih napajanja

Za 15 godina postojanja Konvereks je izveo veliki broj projekata u oblasti besprekidnih napajanja. Isporučili smo preko 3.000 UPS uređaja, preko 60 električnih agregata, 100 ispravljačkih sistema, 50.000 olovnih stacionarnih baterija.

Title

Go to Top