Otvorene baterije OpzS

Početna/Stacionarne baterije/Otvorene baterije OpzS

Otvorene baterije OpzS

LM, LM solar (OpzS), SGL SGH GroE (Plante) serija.

FIAMM Serija LM – OPzS ćelije DIN 40736 norma, SGL SGH -GroE prema 40738 normi. Ćelije su 2V, kapaciteta od 100Ah do 3500Ah. Namenjene su za IT i telekomunikacije, elektrane i distribucije električne energije, nužno osvetljenje i bezbednost, automatizaciju i rezervno napajanje u industriji, železničku infrastrukturu, aerodromsku i infrastrukturu vazdušnog saobraćaja i druge aplikacije u oblastima sa nepouzdanim napajanjem.

Kategorija:

Opis

LM, LM solar (OpzS), SGL SGH GroE (Plante) serija.

FIAMM tradicionalno proizvodi otvorene baterije koje su veoma pouzdane i robusne. Garantuju dug životni vek i odlične ciklične performanse. Unutrašnje stanje baterije se lako može proveriti zahvaljujući transparentnom kućištu.

LM Solar OPzS baterije namenjene su za baterijsko napajanje gde nema gradske mreže (off-grid).

SGL SGH GroE (Plante) serija se razlikuje od klasičnih otvorenih baterija po Plante pozitivnoj ploči od čistog olova. Konstruisana je da podrži duboka pražnjenja i visoke performanse sa nenadmašnim životnim vekom od 25 godina. Životni vek je 20 godina za OpzS ćelije, dok je životni vek za GroE seriju 25 godina.

Standardna garancija je 2 godine.

Dostupni servisi: Zamena baterija na lokaciji, testiranje baterija- kapacitivna proba, projektovanje i izrada elektroinstalacija, montaža baterijskih rekova, montaža baterija i puštanje u rad, produžena garancija, preventivno i interventno održavanje, demontaža i predaja na reciklažu starih baterija.