GEL baterije OpzV

Početna/Stacionarne baterije/GEL baterije OpzV

GEL baterije OpzV

SMG i SMG Solar serija.

FIAMM GEL olovne baterije sa tubularnim pločama (DIN 40742 OPzV ćelije). SMG serija se sastoji od 2V ćelija i blokova od 12V, kapaciteta od 100Ah do 3640Ah. Namenjene su za telekom aplikacije, UPS uređaje, industrijsku automatizaciju, elektroprivredu, železničku infrastrukturu, rafinerije i off-grid aplikacije.

Kategorija:

Opis

SMG I SMG solar serija.

SMG serija je konstruisana da obezbedi visok nivo robusnosti. Primena je za zahtevne aplikacije, gde su stabilni ciklusi punjenja i pražnjenja, što garantuje pouzdanost napajanja. Nema izlivanja tečnosti, odlične su za duboka pražnjenja i cikličnu upotrebu i otporne su na visoke temperature. SMG 2V ćelije mogu da se montiraju horizontalno u baterijske rekove.
SMG Solar OPzV VRLA GEL baterije namenjene su za baterijsko napajanje gde nema gradske mreže (off-grid). Životni vek je 18 godina za ćelije od 2V i 15 godina za blokove od 12V.

Standardna garancija je 2 godine.

Dostupni servisi: Zamena baterija na lokaciji, testiranje baterija- kapacitivna proba, projektovanje i izrada elektroinstalacija, montaža baterijskih rekova, montaža baterija i puštanje u rad, produžena garancija, preventivno i interventno održavanje, demontaža i predaja na reciklažu starih baterija.