Flatpack2 Integrisani ispravljački sistemi

Početna/Ispravljači i sistemi jednosmernog napona/Flatpack2 Integrisani ispravljački sistemi

Flatpack2 Integrisani ispravljački sistemi

Flatpack2 sistemi nude raznovrsna rešenja za svaku primenu. Flatpack2 ispravljački sistemi modula mogu da se koriste za napajanje širokog spektra aplikacija od 48V i 24V. Snaga sistema je od 2kW do 288kW, u zavisnosti od broja i snage ispravljačkih modula. Namenjeni su za telekom aplikacije, industrijske i data centar aplikacije.

Opis

Flatpack2 Integrisani ispravljački sistemi

Flatpack2 Integrisani ispravljački sistemi predstavljaju kombinaciju modularnog dizajna, efikasnosti i pouzdanosti. Integrisani ispravljački sistem (MPSU-Modular Power Supply Unit) sadrži kontrolnu i nadzornu jedinicu Smartpack, ispravljačke module, distribuciju (MCB) i zaštitu (LVLD i LVDB). Konfiguracija ormana je fleksibilna u zavisnosti od zahteva korisnika. Orman može biti za unutrašnju ili spoljašnju montažu, sa mogućnošću integracije MPSU i AKU baterija. Nadzorni sistem prati performanse i omogućava operateru da kontroliše sistem, bilo lokalno ili daljinski.

Standardna garancija je 2 godine.

Dostupni servisi: Projektovanje i izrada elektroinstalacija, izrada razvodnih ormara, montaža ispravljačkih sistema i baterija, kapacitivna proba baterija, setovanje sistema, puštanje u rad, preventivno i interventno održavanje.