Baterije za UPS

Baterije za UPS

RBC paketi, FIAMM VRLA 12V baterije, Li-Ion baterije

Zamena baterija u UPS uređajima i baterijskim kabinetima ili stalcima. Prema preporuci proizvođača UPS uređaja, olovne baterije se menjaju na 3- 5 godina u zavisnosti od načina korišćenja i faktora okruženja. Baterije su kapaciteta od 5Ah do 210Ah po bloku. Baterije su kompatibilne za zamenu u UPS uređajima svih proizvođača.

Kategorija:

Opis

RBC paketi, FIAMM VRLA 12V baterije, Li-Ion baterije

APC RBC originalni baterijski paketi spremni su za laku, hot-swap instalaciju i uglavnom, osim baterije, sadrže i metalno kućište, kablove i osigurač.

FIAMM baterije serije FG, FGH, FGHL i FLB specijalno su dizajnirane za UPS aplikacije, različitih kapaciteta i životnog veka. Prema EUROBAT normativu, dimenzije su standardizovane i kompatibilne za zamenu u svim UPS uređajima.

Garancija je 1 godina za APC RBC pakete i FIAMM serije FG, FGH, FGHL, a 2 godine za FLB seriju.

Litijum- jonske baterije omogućavaju bolje performanse na višim temperaturama, imaju veći broj ciklusa punjenja i pražnjenja i duži životni vek. Njihova prednost je što su manjih dimenzija i mase, tako da zauzimaju upola manje prostora.

Dostupni servisi: Zamena baterija na lokaciji ili kod nas u servisu, testiranje baterija- kapacitivna proba, montaža i puštanje u rad, preventivno i interventno održavanje, demontaža i predaja na reciklažu starih baterija.