AGM olovne baterije

Početna/Stacionarne baterije/AGM olovne baterije

AGM olovne baterije

FG, FGH, FGHL, FGL, FLB, FIT, SLA, FHT serija.

FIAMM AGM olovne baterije su hermetički zatvorene (VRLA), bez održavanja. U zavisnosti od modela i kapaciteta naponi mogu biti 2V, 6V i 12V po bloku. Kapacitet je od 1,2Ah do 2000Ah. Imaju široko područje primene: UPS aplikacije, IT i data centri, nužna napajanja, sigurnosni i alarmni sistemi, telekom aplikacije, industrijska automatizacija, elektroprivreda i železnička infrastruktura.

Kategorija:

Opis

FG, FGH, FGHL, FGL, FLB, FIT, SLA, FHT serija.

  • FG, FGH, FGHL i FLB serije specijalno su dizajnirane za UPS uređaje.
  • FIT serija, front terminal, dizajnirana je za telekom kabinete 19” i 23”. Pogodna je za duže pražnjenje od 30 min do 10 sati. FHT serija, front terminal telekom baterija, konstruisana je da izdrži teške uslove okruženja. Životni vek je 7 godina na temperaturi od 35°C.
  • SLA baterije su projektovane za najviši nivo bezbednosti i pouzdanosti. Životni vek u float režimu rada i kontrolisanoj temperaturi okruženja duži je od 12 godina.

Garancija za FG, FGH, FGHL, FGL je 1 godina, a za FLB, FIT, SLA i FHT je 2 godine.

Dostupni servisi: Zamena baterija na lokaciji ili kod nas u servisu, testiranje baterija- kapacitivna proba, projektovanje i izrada elektroinstalacija, montaža baterijskih rekova, montaža baterija i puštanje u rad, produžena garancija, preventivno i interventno održavanje, demontaža i predaja na reciklažu starih baterija.